Гаћиновић вређао Крстајића, Коларов бранио селектора

БЕОГРАД: Српски фудбалски репрезентативац Мијат Гаћиновић, на полувремену утакмице Лиге нација против Литваније (4:1) када је замењен, незадовољан третманом вређао је селектора Младена Крстајића и бацао копачке по свлачионици, преноси Спортски журнал.
1
Фото: Youtube Printscreen

Како се наводи, у тренутку када је фудбалеру Ајнтрахта из Франкфурта речено да ће бити замењен офанзивнијим Александром Пријовићем код резултата 0:0, Гаћиновић је љутито реаговао, а у одбрану селектора стао је капитен Александар Коларов.

"Ко си ти? Који си трофеј освојио у каријери да тебе не би смео неко да замени?", Коларов се обратио Гаћиновићу, а пише спортски лист.

Спортски директор репрезентације Србије Дарко Ковачевић потврдио је дешавања из свлачионице и поручио да је такво понашање непримерено.

"Сви смо на истом броду и сви треба да стремимо ка истом циљу, а то је пласман на Европско првенство. Свако има право да буде незадовољан, али интерес репрезентације је изнад свих нас. Сви млађи играчи треба да се угледају на Коларова и Немању Матића и да им буде част што уопште играју у истом саставу са њима", рекао је Ковачевић.

Гаћиновић је и раније имао примедбе на рад Крстајића, након што није био уврстен на списак играча за Мундијал у Русији.

Уз њега, у сукобу са селектором су и Лука Миливојевић и Матија Настасић, који неће да играју за "орлове" све док је ту Крстајић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести