Јанг Бојс десеткован пред Звезду

Тренер швајцарског шампиона Јанг Бојса Жерардо Сеоан има огромних кадровских проблема, јавља портал Србија данас.  Швајцарци не рачунају на седморицу играча, од 10 најстандарднијих из прошле сезоне, у којој су освојили титулу.
j
Фото: EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Највећа опасност за црвено-беле су Гијом Оро и Миралем Сулејмани. Најбољи стрелац екипе Оро је другог августа повредио задњу ложу и процена је била да ће паузирати до три недеље. 

Са друге стране, бивши репрезентативац Србије мучи муку са повредом мишића од 21. јула и меча са Серветом на почетку првенства.

И Оро и Сулејмани иду на терапије, али се у швајцарском прваку надају да ће се ставити на располагање тренеру Сеоану.

Када се томе дода да је "у ауту" и Кристијан Фаснахт, коме су 10. јула страдале препоне, јасно је какви су проблеми швајцарског тима. За овог играча речено је да ће паузирати само три недеље, али се и даље није вратио на терен, помињу се и приче да жели да напусти клуб.

Штоперски тандем Мохамед Камара-Сандро Лаупер, који се ротирао на позицијама централног бека и задњег везног, одавно су у амбуланти због много озбиљнијих повреда и они ће сигурно да пропусте двомеч са београдским црвено-белима.

Ако се зна да је Јанг Бојс за по 9.000.000 евра продао тандем у Бундеслигу - везисту Ђибрила Соа Ајнтрахту, а десног спољњег Кевина Мбабуа Волфзбургу, јасно је у каквој се позицији налази швајцарски пред долазак српског шампиона.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести