Јовичић: Једва чекам повратак на терен, циљ је дупла круна

БЕОГРАД: Фудбалер Црвене звезде Бранко Јовичић, после паузе од пет месеци због операције колена, изјавио је да једва чека почетак припрема и повратак на терен.
Branko Jovičić/Fonet/A. Barda
Фото: Фонет/А. Барда/Бранко Јовичић

"Веома ми је важно да поново будем са екипом, јер смо ми једна породица и заједно функционишемо на високом нивоу. Недостаје ми атмосфера из свачионице, ту пре свега мислим на пре и после утакмица. Био сам ту на сваком мечу, пружао сам им подршку, али је то било тешко за мене из простог разлога што сам желео да играм и помогнем, а нисам могао. Сада је све у реду и спреман сам за нове изазове", истакао је Јовичић за клупски сајт.

Према његовим речима циљ у пролећном делу сезоне биће дупла круна.

"Откако сам дошао у Звезду пре две и по године жељно се исчекује дупла круна. Што се тиче првенства, мишљења сам да ништа није готово, као и да ми треба да се фокусирамо као да је предност минимална. Сви причају да је оволика бодовна разлика у Србији недостижна, али ништа није немогуће. Нема опуштања, у сваки меч морамо да уђемо максимално концентрисани. У првим мечевима пролећног дела наш очекује и вечити дерби на нашем стадиону. Дужни смо навијачима од прошле сезоне да одиграмо једну добру утакмицу против Партизана и да упишемо победу".

Јовичић је прокоментарисао и одлазак Владана Милојевића и долазак Дејана Станковића на место шефа стручног штаба.

"Доста се говори о нашој атмосфери у свлачионици и да смо ми као једна породица, тако да нам није било драго што се то десило. Једноставно, нисмо се надали да ће нас Владан Милојевић напустити. Желим да му се захвалим на свему што је учинио за наш клуб, за нас играче, као и за мене. Подигао је лествицу, играли смо Европу три пута заредом, два пута у низу смо били учесници Лиге шампиона што је фантастичан успех. Он је отишао, а после њега смо добили велико појачање у виду легенде српског и европског фудбала - Дејана Станковића. Гледао сам његове утакмице и могу рећи да смо добили рођеног победника", поручио је Јовичић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести