Клоп: Звезда није Марибор, задала нам је тежак ударац

ЛИВЕРПУЛ: Менаџер Ливерпула Јирген Клоп реаговао је на многобријне критике британске јавности после пораза од Црвене звезде у Лиги шампиона и признао да му је тешко пао резултат из Београда, али образложио да његов тим не може да побеђује као Манчестер Сити.
1
Фото: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Немац се, пред меч са Фуламом менаџера Славише Јокановића и српског репрезентативца Александра Митровића, још једном осврнуо на утакмицу са црвено-белима.

"Доживели смо снажан ударац и нисмо га очекивали. Нико није очекивао такав резултат и игру, али дешава се. Били смо лоши и нико то неће да оспори, али нико не може да каже да је Црвена звезда као прошлосезонски Марибор (победили их 7:0 и 3:0 прим. аут). Престаните да поредите та два клуба", обратио се новинарима Клоп.

Две недеље раније Ливерпул је првака Србије савладао 4:0 на Енфилду, али Клоп истиче да је меч на стадиону "Рајко Митић" потпуно друга прича.

"Јака је конкуренција у свим такмичењима, али немамо проблем са тим. Не можемо да причамо стално о прошлој сезони... Желимо да победимо сваку утакмицу, а када то урадимо неки очекују извињење јер не радимо то као Манчестер Сити. Постоји места за напредак и нема разлога за негативности".

Клоп је уверен да ће "црвени" против Фулама показати реакцију због слабог издања у Београду.

"Имали смо само две лоше вечери у сезони, против Наполија и Црвене звезде. Поред тога, били смо веома добри", поручио је Клоп.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести