Контролна утакмица: Црвенчани петардом разнели госте

Црвенчани су још једном приказали добру и ефикасну игру. Супарник им је овог пута био Кордун из Кљајићева који иако ослабљен неиграњем неколицине стандардних првотимаца не умањује победу домаћих.
fudbal
Фото: Dnevnik.rs

Серију голова отворио је капитен Милан Суботић након добро изведеног слободног ударца и голман гостију Пехиљ је успео само да је испрати погледом у мрежу. Посебно је био атрактиван гол Божичића у 15. минуту којем је претходила лепа акција започета са средине терена да би на асистенцију робусног нападача Јовановића матирао одбрану Кордуна. Преостала три гола Црвенчана углавном су пала са ивице казненог простора гостију и голман Кордуна мало шта је могао учинити.

ЦрвенкаКордун 5:0 (2:0)

Црвенка: Стадион „Милорад Џомба“. Гледалаца 95. Судија: Милан Радуловић (Црвенка) . Стрелци:  М.Суботић у 5. Божичић у 15. и 75. Шакић у 50. и Јовановић у 70. минуту .

ЦРВЕНКА: Јокић, Бешић, Ми.Керекеш, Ј.Суботић, В.Бошковић, Божичић, Симић, М.Суботић, Бабић, Јовановић, Чвокић. Играли су још Максимовић, С.Бошковић, Трифуновић, Калезић, Бакић, Јањић, Шакић, Матошевић

КОРДУН: Пехиљ , Антић, Продановић, Чекелиш, Илић, Павловић, Чешњевар, Михајловић, Карас, Барац, Секулић. Играли су још Мишчевић, Боснић и Драгојевић.

Т. Јововић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести