Крстајић: Поносан сам, али нема еуфорије

ЛИСАБОН: Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић истакао је да је реалан реми у Лисабону против Португалије (1:1) у квалификацијама за Европско првенство 2020. године.
d
Фото: EPA/MARIO CRUZ

"Када све саберемо и одузмемо, резултат је реалан. Оно што су момци урадили је за велико поштовање. Изнелии су комплетан терет ове турнеје. Честитам им од срца, Србија треба да буде поносна на ове момке", рекао је Крстајић на конференцији за новинаре на стадиону Луж.

Он је додао да је повреда Кристијана Роналда пореметила Португалију, али и да је Србију Мијата Гаћиновића подсетивши да је Немања Радоњић ушао без загревања.

О одлуци судије Симона Марчињака, да поништи првобитну одлуку да свира пенал због руке Антонија Рукавину, Крстајић каже:
"Нисам видео, било је далеко. Судија реаговао како је реаговао и дигао офсајд ако се не варам. То морате да питате судију".

Према његов речима бод ће пуно значити у борби за ЕУРО после 20 година.
"Утакмице су показале да ће група до самог краја бити неизвесна. За наше самопоуздање би било добро да утакмица са Украјином. Нема еуфорије после овога", закључио је он.

Роналдо: Судија признао да је погрешио код руке Рукавине

Најбољи португалски фудбалер Кристијано Роналдо изјавио је да је његова селекција заслужила да победи Србију (1:1) у Лисабону у квалификацијама за Европско првенство 2020. године.
Петоструки најбољи фудбалер света, који је због повреде је изашао из игре после пола сата, изјавио је и да му је пољски судија Симон Марчињак признао грешку што је поништио одлуку да свира пенал.

"Судија ми је признао грешку. Заслужили смо да победимо, Србија се бранила и није имала превише шанси осим гола. Нема места паници, изборићемо ЕУРО", рекао је Роналдо португалским новинарима после утакмице.

Роналдо каже да ће га повреда одвојити од терена између две и три недеље.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести