Квалификације за ЕП младих: „Орлићи” у Естонији

Млада фудбалска репрезентација Србије данас у Парнуу игра  против селекције Естоније (15) утакмицу квалификација за Европско првенство.
lopta tanjug.jpg
Фото: Dnevnik.rs

Утакмица је без резултатског значаја, али за нашу селекцију је битна за уигравање јако младог тима.

Селектор Илија Столица је за утакмицу са Пољском позвао играче рођене 2000. године  и млађе, што се показало као пун погодак, победили смо с 1.0. Много талента и залагања показали су наши момци, наговештавајући да би у будућности могли бити селекција за респект. Сви су одлично одрадили посао, уз неколико играча који су се за нијансу истакли: Вељко Николић, Жељко Гаврић, Светозар Марковић, Филип Стевановић, Његош Петровић, Денис Стојковић, Слободан Тедић...

Против старије генерације Пољака одиграли су „орлићи“ одлично, уз тек повремене падове у игри. Видело се да селекција има физиономију, такмичарски и колективни дух и да је жељна доказивања Селектор Столица на путу је да направи тим за успехе, само да повреде заобиђу ове талентоване момке.

Реално гледајући, Естонија  нема квалитет као што га има наш тима, па ако приступ игри буде слуичан оном против Пољака победа не би требало да измакне. 

Утакмица у Парнуу почиње у 15 часова.     

И. Л.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести