Лалатовић: Са Војводином желим трофеје и Лигу Европе

У току јучерашњег дана, у средствима јавног информисања појавили су се наводи у вези са наставком тренерске каријере шефа стручног штаба Војводине Ненада Лалатовића.
nenad lalatovic, J. Grlić
Фото: Ј. Грлић/Ненад Лалатовић

С тим у вези, тренер „старе даме“ осетио је потребу да поручи навијачима Воше да је фокусиран искључиво на Војводину и на остваривање још бољих резултата у будућности.

– Пре свега, морам да кажем да ме је јако зачудило то што је јуче објављено у Спортском журналу. Са новинаром тог листа, који већ годинама извештава о актуелностима из нашег клуба, јуче уопште нисам ни разговарао, те заиста не знам ко је и због чега објавио тако нешто, поготово што мом великом пријатељу Дејану Станковићу желим да још 10 година остане на својој садашњој функцији. Но, у овом тренутку, то није ни битно – каже Лалатовић.

Он истиче да апсолутно нема жељу да напушта ФК Војводина, а да уколико се то ипак деси, своју тренерску будућност види у иностранству.

– Оно што наши навијачи треба да знају јесте нешто што сам већ много пута поновио, а то је да ми је у Војводини стварно прелепо и да Нови Сад доживљавам као свој град. Искрено, ако све буде ишло у правцу у којем желимо, волео бих да још годинама останем у Војводини и да клубу помогнем у освајању трофеја и игрању групне фазе Лиге Европе. С друге стране, оног дана када будем напустио Војводину, желео бих да тренерским послом даље наставим да се бавим у иностранству – нагласио је Лалатовић.

ФК Војводина

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести