Лалатовић: Тешко против новог првака, Звезда скоро непобедива

БЕОГРАД: Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић истиче да његове фудбалере очекује веома тежак задатак против Црвене звезде, коју је описао као "скоро непобедиву", али да ће урадити све да направе изненађење.
lalatovic, fk cukaricki
Фото: Nenad Lalatović, foto: fkcukaricki.com

"О Црвеној звезди не би требало превише трошити речи, то је, у овом тренутку, наш најбољи тим. Скоро су непобедиви. Имају огроман фонд јако квалитетних играча, што су доказали овогодишњим партијама. Нема сумње да су фаворити, а ми ћемо дати све од себе да се пред звездашком публиком представимо у што бољем светлу. Међутим, тешко је победити сада већ новог шампиона Србије", рекао је Лалатовић на конференцији за новинаре за Бановом брду.

Лалатовић, после одрађених суспензија Миладина Стевановића и Дарка Пушкарића и опорављеног Дарка Зорића, на располагању има комплетан тим.

"Најбитније ми је да имам све играче на окупу против Спартака у недељу и против Партизана у реваншу полуфинала Купа. А против Звезде ћу извести све оно најбоље што будем имао на располагању. Чак и ако изгубимо, да пробамо барем поштено да их намучимо".

Сматра и да Чукарички заслужује пласман у Европу и да после дуела са Црвеном звездом долазе лакше утакмице у Суперлиги.

"Чукаричком је место међу прва четири тима. У недељу нас очекује велики дерби за Европу са Спартаком, а нашим конкурентима тек сад преостају мечеви са Звездом и Партизаном", закључио је Лалатовић.

Утакмица 3. кола плеј-офа Суперлиге Црвена звезда - Чукарички заказана је за сутра од 18 сати на стадиону "Рајко Митић".

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести