ЛИНГЛОНГ СУПЕРЛИГА: Данас у Сенти састају се ТСЦ и Спартак

Данас у северном војвођанском суперлигашком фудбалском дербију у Сенти састају се ТСЦ и Спартак из Суботице.
 Momenat sa utakmice između Spartaka i TSC-a, odigrane u Subotici Foto: TSC
Фото: Моменат са утакмице између Спартака и ТСЦ-а, одигране у Суботици Фото: ТСЦ

На почетку првенства на градском стадиону у Суботици, нови суперлигаш је изненадио „голубове“ и славио са 2:1. И данас су Тополчани благи фаворити, тренутно су у нешто бољој форми, али није без изгледа ни Спартак. Тополчани после победе у окршају са Младошћу у Лучанима добро расположени чекају окршај са „комшијама“.

- Биће то отворена утакмица, интересантна, Суботичани желе да остану у позицији за плеј-оф, а ми хоћемо да одржимо прикључак са екипама које заузимају места за Европу. Верујем да ће то бити добра утакмица, у којој ћемо ми освојити сва три бода -  каже  фудбалер ТСЦ-а Горан Антонић.  И остали фудбалери ТСЦ -а су оптимисти, што потврђују и рећи помоћног тренера Мирка Јовановића. 

- Спартак је старији суперлигаш и увек има амбиције. Са друге стране, ми смо показали да у овом првенству играмо јако добро. Очекујем да данас поновимо бар једнако добру утакмицу као у прошлом колу и, наравно, да победимо - казао је помоћни тренер Мирко Јовановић.

Фудбалери Спартак у минулом колу побдили су екипу Радника из Сурдулице у можда и најбољој партији ове јесени и  очекују и да ће данас у Сенти пружити добру партију и да могу и до победе.  против Радника из Сурдулице.

- Чека нас тешка утакмица са највећим изненађењем ове јесени, Тополчани играју сјајно, још увек нас пече пораз  са старта првенства . Ако будемо играли као са Радником надам се да ћемо се вратити макар са бодом, мада идемо на три - јасан је био Обрадовић, који је постигао погодак у мечу са Радником.   Пред нама је још три меча данас играмо са ТСЦ -ом, у среду се састајемо са Пролетером, а онда гостујемо Црвеној звезди. Морамо ове три утакмице одиграто најбоље што можемо и да покушамо да освојимо барем четири бода.

С. Стојиљковић

 

 

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести