Матић: Невероватан осећај, све оно о чему сам сањао

Фудбалер Партизана Бојан Матић изјавио је да се осећао невероватно после постизања првог гола у црно-белом дресу.
ФК Партизан/М. Тодоровић/Бојан Матић
Фото: ФК Партизан/М. Тодоровић/Бојан Матић

Изабраници Сава Милошевића синоћ су на стадиону у Хумској победили Пролетер 3:1 у 23. колу Суперлиге, а Матић је био стрелац другог гола.

"Мој првенац, осећај је невероватан. Све оно о чему сам сањао, стадион, Хумска, Партизанов дрес, навијачи... Волео бих да их је било више, али заиста је било у једном тренутку толико хладно да се захваљујем сјајној публици која нас је и по таквом времену бодрила", рекао је Матић за Партизанов сајт.

Нападач црно-белих истакао је да је у синоћњем сусрету тим одиграо онако како је тренер Милошевић тражио и додао да је остварен важан тријумф пред вечити дерби са Црвеном звездом у недељу на стадиону "Рајко Митић".

"Битна и важна победа из разлога што смо имали кикс у Сенти, а за који дан нас очекује дерби са Црвеном звездом. У тај меч улазимо мотивисани, али као и увек хладне главе и врелог срца. Надам се да ћемо се на крају утакмице радовати са нашим навијачима, али нам свакако предстоји најмање 90 минута праве борбе на терену. То ће бити мој први дерби, па је логично да га једва ишчекујем", закључио је Матић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести