МЕСИ, БУСКЕТС И АЛБА БЛОКИРАЛИ ТРАНСФЕР РАМОСА у Интер из Мајамија

МАДРИД: Фудбалери Мајамија Лионел Меси, Серхио Бускетс и Ђорди Алба блокирали су прелазак Серхија Рамоса у клуб из Мајамија, преноси шпански Ел Насионал.
š
Фото: Youtube printscreen/BeanymanSports

Рамос је на крају прошле сезоне напустио Пари Сен Жермен као слободан играч. Некадашњи шпански репрезентативац имао је понуде неколико клубова из Саудијске Арабије, али је Рамос почео преговоре са Интером.

Клуб из Мајамија је у летњем прелазном року ангажовао тројицу бивших фудбалера Барселоне Лионела Месија, Серхија Бускетса и Ђордија Албу, који су зауставили трансфер Рамоса у Интер.

Шпански медији подсећају да су Меси и Рамос били саиграчи у Пари Сен Жермену, али је Шпанац био на страни клана који је предводио Килијан Мбапе и никада није био у пријатељским односима са аргентинским фудбалером.

Шпански медији истичу да постоји велики ривалитет између бивших играча Барселоне и Реала, који не желе да играју заједно у Мајамију. Рамос (37) је 16 година играо за Реал, а још није одлучио где ће да настави каријеру, пошто је Севиља одбила да га ангажује.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести