Милојевић: Треба бити самокритичан, али поправићемо се

БЕОГРАД: Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић каже да је екипа много научила после елиминације од Мачве у Купу Србије и да у новом дуелу два тима у Шапцу жели да поправи утисак.
milojevic, fk crvena zvezda
Фото: Владан Милојевић, фото: ФК Црвена звезда

Показало се да је Мачва искусна, дисциплинована и агресивна екипа, поготово када игра пред својом публиком. Ми смо нажалост испали из Купа и пред нови меч немамо много времена да размишљамо о томе. Наравно да нисмо желели такав сценарио, али сада морамо да се фокусирамо само на сутрашњи дуел, рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Како истиче, није имао замерке на залагање његових играча у среду.

Трудимо се да поправимо оно што није ваљало. Нормално је да су противници мотивисани, против Звезде сви имају огорман мотив, поготово кад су домаћини.

Милојевић има проблеме око састављања тима због повреда Мохамеда Ел Фардуа Бена, Филипа Стојковића, Вујадина Савића, као и Мичела Доналда, док је суспендован Урош Рачић.

Од самог почетка нашег дружења имам поверење у све моје играче. Тако нам је како нам је, не тражим изговоре па нећу ни овог пута. Играће састав који је најспремнији и који је адекватан за ту утакмицу.

Тренер Звезде осврнуо се на пораз од Мачве после пенала на четвртфиналној утакмици Купа Србије.

Шта год да се негативно деси ја сам крив, ја сам тај који доноси одлуке. Није Радоњић шутнуо да не би дао гол. Да ли је неко шутнуо први, трећи или последњи, може сад да се тумачи на много начина. Кад се дође до пенала, то је рулет. Ишли смо на то да освојимо све трофеје, није се то догодило, и треба бити самокритичан. 

Већ сам говорио да сам довољно храбар да се носим са свим што радимо тако да сам и овог пута довољно храбар да преузмем сву одговорност, закључио је Милојевић.

Утакмица 28. кола Суперлиге између Мачве и Црвене звезде игра се сутра од 17 сати у Шапцу.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести