Новобечејци зимују на шестом месту

Међу клубовима који су се ове јесени плаирали у у златну средину, у Војвођанској лиги исток, је и Јединство из Новог Бечеја, које зимску паузу дочекује на шестом месту, са 23 бода (седам победа, две нерешене, шест пораза) и гол разликом 35:17.
FK Jedinstvo Novi Becej
Фото: Екипа Јединства из Новог Бечеја, фото: Приватна архива

Изабраници тренера Страхиње Васковића ове јесени играли су по принципу вруће – хладно, силовито пред својим навијачима, а непрепознатљиво и са страхом на гостовањима. Били су неприкосновени и веома расположени на домаћем терену, где су забележили свих седам победа, док су само са два гостовања вратили непоражени, пошто су играли нерешено са ЖАК-ом у Кикинди и екипом Будућности у Српској Црњи.

За екипу је наступило 20 играча, а све утакмице одиграли су Борис Весков и Стефан Кораћ, затим следе Александар Петров, Никола Перуничић, Александар Бабић, Марко Дрљача 14, Александар Марчић, Никола Месарошки 13, Ненад Виновић, Ненад Пецарски, Марко Њагрин 12, Игор Дражић, Марко Матић, Иса Лалић 11, Никола Ћулум 10, Никола Еремић 9, Бојан Ловре 4, Марко Пецарски 3, Милош Латиновић и Јован Вребалов једну утакмицу. 

За утеху новобечејским навијачинма остаје податак да је Јединство, са 35 постигнутих голова, друго по ефикасности у лиги. У листу стрелаца уписало се седам фудбалера, први стрелац је Никола Перуничић са 13, Александар Бабић и Ненад Виновић су постигли 8, Александар Марчић четири, Стефан Кораћ два, а Марко Дрљача и Марко Њагрин један гол. 

Тренер Страхиња Васковић о учинку екипе каже:

„Нисам у потпуности задовољан шестим местом, јер сам, по квалитету играча, очекивао да будемо међу три првопласиране. Разлог што се то није остварило су слаби резултати на гостовањима, када моју екипу нисам могао препознати, а када се томе дода да нисмо били миљеници среће, јер смо утакмице губили у последњим минутима, онда је шесто место реалност. Пауза ће нам добро доћи, а на пролеће када имамо утакмицу више као домаћини, обећавам много боље резултате“, оптимиста је Васковић.

Ст. Давидовић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести