Омољичани сезону завршили на седмом месту

Омољичани су у последњем колу Војвођанске лиге, исток на гостовању лидеру на табели Козари доживели пораз, али ипак нису разочарали, завршили су први део сезоне на седмој позицији.
lukic
Фото: Драган Лукић, фото: Приватна архива

Пред почетак првенства Омољичани су зацртали да се нађу у горњем делу табеле и то су и остварили. Наравно, на крају сезоне сви су у клубу задовољни.

„Све иде у правцу како желимо“, објашњава директор Младости Драган Лукић.

„Сви очекујемо да  у пролећном делу првенства будемо још бољи, успешнији. Сигурно је да смо могли освојити још који бод више, да нисмо имали два кикса код куће изгубили смо већ уписане бодове од Крајине и Војводине из Перлеза. Лига је доста изједначена и квалитетна тако да ће у наставку бити још неизвесније.“

Тренер Марјан Спасић у последњих шест кола је предводио успешно тим, а директор Лукић је рекао:

„Задовољни смо резултатима које је остварио млади тренер Спасић и има пуну подршку управе клуба и очекујемо да тако и настави. Атмосфера у клубу је позитивна, па је онда сигурно лакше радити и постизати добре резултате.“

Као и сви клубови и Омољичани желе да се у зимској паузи појачају.

„Видећемо шта и како даље. За нас из управе  нема одмора и желимо да створимо још боље услове како би што спремније дочекали наставак сезоне, жеља нам је да се пласирамо међу прве три екипе. Сигурно да размишљамо и о појачањима које ћемо верујем довести у овој паузи и појачали конкуренцију у екипи“, рекао је на крају Лукић.

Б. Стојковски 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести