Петар Бојић верује у победу Војводине над Вождовцем: Победа нам је циљ

Фудбалерима Војводине, утисак је, баш прија боравак на првом месту табеле Суперлиге Србије.
Petar Bojić (24) u akciji  Foto: J. Grlić
Фото: Петар Бојић (24) у акцији  Фото: Ј. Грлић

Новосадски црвено-бели припремају се за суботњи дуел с Вождовцем, у којем им је жеља да обезбеде нов тријумф и још убедљивије и чвршће покажу како се не шале у намери да обезбеде пласман у европско такмичење. Искусни офанзивни везни играч Новосађана Петар Бојић размишља у складу с таквим опредељењем.

- У нашем првенству не постоји лак ривал, јер свако сваког може да победи и изненади - рекао је Бојић. - Вождовац има леп спој искусних и младих фудбалера и никада није лако играти с таквим супарником. Знам то из искуства, често сам се и раније сретао са “змајевима” и свестан сам да ћемо морати да се добро ознојимо и помучимо како бисмо освојили сва три бода. Ипак, играмо код куће, ми смо тим који се пита о победнику, али ћемо то морати да поткрепимо ангажманом и квалитетном партијом на терену.

Бојић, ипак, не крије да је оптимиста пред суботњи дуел:

- Јасно нам је који је циљ пред нама и зато верујем да ћемо стићи до прижељкиване победе. Никоме немамо право да претимо, неће нам бити лако, тим пре што ривал има на клупи доброг стручњака у лику Радомира Коковића, али и последње појачање Марка Девића, искусног интернационалца који је пуно година наступао у руском и украјинском шампионату. Понављам, знамо шта нам ваља чинити урадићемо све како бисмо у суботу победили и уписали сва три бода.

У екипи из Новог Сада нема кадровских проблема, односно стручни штаб моћи ће да рачуна на све расположиве снаге.

- Колико знам, заиста је тако. Верујем да ће трибине стадиона “Карађорђе” бити лепо попуњене и да ће навијачи Војводине доћи да нам помогну у намери да остваримо циљ. Они нам заиста пуно значе, као и помоћ коју нам пружају и због тога сам убеђен да ћемо поново имати праву подршку нашег дванаестог играча - додао је Петар Бојић.

Утакмица Војводина - Вождовац на програму је у суботу од 20 часова, а улаз на трибине “Карађорђа”, захваљујући спонзору утакмице компанији “Енерготехника Јужна Бачка”, биће бесплатан.

        А. П.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести