ПРВОЛИГАШКИ ДЕРБИ У НОВОМ САДУ Кабел и Графичар за водећу позицију

Минималном победом у Добановцима Кабел је заузео челну позицију међу фудбалским прволигашма, да би дан касније Графичар савладао Пироћанце и Новосађанима преузео лидерство на табели.Две првопласиране екипе данас од 14 часова деле мегдан у Новом Саду.
 Fudbaleri Kabela spremni su za još jedan derbi Foto: Dnevnik.rs
Фото: Фудбалери Кабела спремни су за још један дерби Фото: Дневник.рс

- У вишем рангу играмо квалитетно, освајамо бодове и мимо свих очекивања високо смо позиционирани.Стојимо чврсто на земљи, али сходно резултатиома апетити нам расту и искрено размишљамо о првом месту. По приказаној игри и створеним приликама тамо гд смо ремизирали требало је да тријумфујемо и  да је било такмо били бисмо  на челу прволигашког каравана. Зато на утакмицу са Графичарем, филијалом Црвене звезде, гледамо као на прилику да зауземемо челну попзицију – каже тренер Зоран Васиљевић.

Подразумева се да је пред екипом са новосадског Штранда озбиљан изазов.

- Одличан су тим предвођен искусним Марјановићем, Видићем и Кукуличићем, а као и ми имају  плејаду младих играча који кроз прволигашке утакмице желе да се докажу и врате у матичне клубове. Очекујем лепу утакмицу у којој ће публика уживати.

Кабел у дерби улази са свим расположивим снагама.

- У предходним утакмицама много нам је недостајао капитен Стефан Петровић, на наше задовољство  залечио је повреду и биће у саставу. Имаћу слатких брига око тога којих 11  да изаберем од 18 квалитетних фудбалера.Заиста  ценим екипу Графичара, али верујем, као и комплетна екипа, да можемо да будемо успешнији и да у том случају будемо на челу табеле – поручио је Васиљевић.

Прволигашки дерби се игра данас  од 14 часова на стадиону у Сланој бари .

М. Поповић

 

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести