Радован Кривокапић на клупи Цемента

Фудбалски трећелигаш Цемент из Беочина, после оставке Драгана Милошевића, за тренера је ангажовао Радована Кривокапића, бившег репрезентативца, играча Војводине, Црвене звезде и неколико кипарских клубова.
krivokapic radovan
Фото: Радован Кривокапић, фото: Приватна архива

Након успешне играчке каријере упловио у тренерске воде где је са ТСЦ из Бачке Тополе направио завидне резултате, а упоредо се и школовао и близу је УЕФА Про лиценце. Делегација клуба, на челу са председником Родољубом Даничићем, спортским директором Браниславом Никитовићем и  локалном самоуправом са председником Митром Милинковићем на челу, брзо је нашла заједнички језик са Кривокапићем.

„Драго ми је што је Кривокапић нашу средину препознао као праву сходну личним и амбицијама клуба. Све ово не би урадили у кратком року да нам као много пута до сада у помоћ није притекла локална самоуправа, председник  Митар Милинковић поново је показао велику бригу за клуб. Помно прати дешавања у клубу и познате су му у наредном периоду високе амбиције и рад на дуге стазе“, задовољан је спортски директор Никитовић.

Кривокапића је био помало изненађен позивом из Беочина.

„Након одласка из Бачке Тополе  базирао сам се на школовању за Про лиценцу. Међутим, позив челника Цемента, састанак код председника Општине Милинковића и предочене високе амбиције у наредном периоду превагнуле су да се брзо договоримо. Пред управом, тренерима и играчима биће период прилагођавања. Неке потезе повлачићемо у ходу. Упознат сам са којим играчким кадром располажем, има ту доста младих, талентованих играча који су прошли школу Војводине, а и оних искуснијих. Циљ нам је да до краја првенства остваримо што бољи пласман, а након тога да седнемо и добро сагледамо шта  нам недостаје за високе амбиције у наредној сезони“, рекао је Кривокапић.

У раду ће Кривокапићу помагати Игор Ђурић, за кондицију је задужен   Новак Симовић, док ће са голманима, као и до сада, радити Милан Јованић.   

Б. Ст.–М. По.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести