СЕРИЈА А Верона прегазила Фиорентину

У 22. колу итајинскаог шампионата Верона је приредила велико изненађење победивши убедљиво на гостовњу Фиорентину са 4:1.
verona
Фото: EPA-EFE/MAURIZIO DEGL INNOCENTI

Српски фудбалер Јагош Вуковић постигао је први гол на утакмици и тако најавио добро издање Вероне у Фиренци. Ромуло је одлично центрирао, а Вуковић још боље скочио у казненом простору и главом савладао Спортијела.

После само девет минута игре гости су удвостручили предност, Матос је асистирао Кину, којем није било тешко да пошаље лопту у гол.
У наставку су дата  још три гола. Кин је у 46. минуту повисио на 3.0, а седам минута после тога домаћин је смањио заостатак преко Дијаса. Коначан резултат поставио је Ферари у 55. минуту. Верона је 19. на табели са 16 бодова, док је Фиорентина 11. са 28.

 

Екипа Торина победила је Беневенто са 3:0, а Адем Љајић и Вања Милинковић-Савић били су на клупи. Голове за домаћи састав постигли су Фалке у трећем, Нианг у 40. и Оби у 45. минуту. Беневенто је од 33. минута играо са фудбалером мање, пошто је Белец искључен. Наполи је задржао прво место, пошто је са 3:1 победио Болоњу. Удинезе је славио на гостовању против Ђеное (1:0), за коју Дарко Лазовић није улазио у игру, док су реми одиграли Кротоне и Каљари - 1:1.

С. Р.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести