СЛС: Тополчани рутинском игром савладали Крушевљане

КРУШЕВАЦ: Фудбалери ТСЦ –а доста лао су победили екипу Напретка(2:0) у другом пролећном колу и вратили се на трећу позицији на табели Суперлиге Србије.
t
Фото: Radost fudbaler TSC –a posle vodećeg gola Ratkova/TSC   

Тополчани су од првог минута диктирали темпо стварали прилике и повели у раној фази утакмице поготком младог Петра Раткова. Када је у 26. минуту Саша Јовановић постигао други гол  било је јасно да ће бодови остати у Бачкој Тополи. 

И у наставку меча плаво – бели играли су добро, стварали прилике, али нису успели да још који пут савладају сјајног голмана Крушевљана Николу Петрића.

- Одиграли смо добар меч – објашњавао је после утакмице тренер ТСЦ –а Жарко Лазетић. – Од самог старта смо били онакви какви желимо да будемо, имали смо лопту у својим ногама, лако смо долазили у прилике, имали смо и добру реализацију. Радује ме да смо били добри и у одбрани, нисмо дозволили пуно контра – напада. Сигурно је да је свака утакмица важна, ова је можда и најважнија, полако се враћамо нашој игри која нас је красила у току јесењег дела первенства. Полако се и навикавамо на ове тешке терене, али и другима је исто.

Тополчане у следећем колу очекује гостовање у Новом Саду Младости ГАТ, екипи која је направила велику сензацију и савладала Партизан у Београду са чак четири гола разлике(4:0).

- Свакако да је победа „гата“ велико изненадјење – каже Лазетић. – Алио се мора знати да су  Новосађани ангажовали у зимском прелазном року квалитетне играче, који могу што се видело да савладају сваки тим. Наравно, ми ћемо покушати да победимо, анализираћемо њихову игру, и верујем ући у меч спремни.

Г. К.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести