Станковић: Тимска победа, остварена на тежи начин

БЕОГРАД: Још једна тимска победа, баш као против Гента, остварена на тежи начин, али пре свега због односа према дресу, клубу и саиграчима, рекао је у недељу тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић после преокрета против Инђије за нове бодове (3:2).
Stanković Dejan/FK Crvena zvezda
Фото: ФК Црвена звезда/Дејан Станковић

Тешко је играти у ритму на свака три дана и није било лако спремити утакмицу, те видети ко је уморан, ко је имао повреде, болести, излазио из прехлада. Свака част момцима. Одиграли смо преко наших могућности, а посебно сам поносан на то да нисмо улазили у нервозу и конфузију. И кад су гости изједначили и преокренули, нисмо паничили, већ смо наставили да играмо, стварамо шансе и верујемо у победу. Кад имаш појединце као што имамо ми, то дође до изражаја, изјавио је Станковић.

Звездин тренер додао је да се екипа физички и ментално испразнила против Гента.

Морамо да елиминишемо индивидуалне грешке, да то нисмо имали, меч би ишао у другом смеру. Не може увек да се побеђује и да све буде „глатко". Три бода су три бода и када је 1:0 и када је 5:0, не можемо више од тога да освојимо, поручио је Станковић.

Није му сметала магла, а признао је да ће одмор због репрезентативне паузе пријати свима.

С клупе нисмо ни приметили да је магла, односно није нам сметала, али не знам како су остали то видели. Све честитке момцима свакако, знамо шта су прошли у четвртак. Пријаће нам одмор свима, закључио је Станковић.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести