Станковић: Знали смо да ће бити тешко, у Београду на победу

АЛМАТИ: „Знали смо да ће бити тврдо и тешко, али ићи ћемо на победу у Београду”, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић.
dejan stankovic fkcz
Фото: FK Crvena zvezda

Црвено-бели поражени су данас од Каирата 2:1 у Алматију у првом мечу другог кола квалификација за Лигу шампиона.

"Знали смо да ће бити тврдо и тешко, али ићи ћемо на победу у Београду. Доста се директно играло и оно о чему смо причали... Прекиди, јер смо на тај начин практично примили два гола. Доста је конфузије и стегнутости било у првом полувремену, али други део игре је био доста бољи и конкретнији, међутим, ситнице праве разлику. Морамо бити бољи у реваншу, готово је прво полувреме, знамо шта нам је чинити. Знали смо да неће бити лако. Идемо даље", рекао је Станковић за клупски сајт.

Станковић је оптимистичан пред реванш у Београду.

"Доста ће нам помоћи искуство из овог меча. Знамо на који начин играју и од кога прети опасност. Видели сте и сами да имају доста снаге и искуства у нападу. Неке безопасне лопте су се претварале у контру и полуконтру. Морамо да будемо бољи, да боље стојимо на терену и бранимо прекиде. Мало стрпљења у конструкцији и наравно не можемо бити задовољни овим првим полувременом када је пораз у питању, али верујем у ове момке и у домаћи терен", закључио је Станковић.

EUR/RSD 117.5571
Најновије вести