СУПЕРЛИГА: Победа Инђијаца против Напретка 1:0 (0:0)

ИНЂИЈА: Фудбалери Инђије забележили су прву победу у овогодишњем првенству у Суперлиги. Зелено-бели су последњи пут славили 2011. године када су били чланови елите.
fk indjija FB
Фото: Дневник (Филип Бакић)

Као и на досадашња два меча Инђијци су одиграли добро у пољу и у наставку меча успели су да сруше Крушевљане. Била је то добра утакмица, гости су имали нешто више од игре, али су Инђијци били спретнији пред голом.

Почетак меча припао је домаћем саставу који је имао две лепе прилике, али су гости успели да се одбране. Играло се углавном на средини терена и само ретко су фудбалери оба тима кренули у отворене акције. Једини гол постигнут је на почетку другог полувремена када је Бранислав Томић успео да савлада голмана Крушевљана.

У финишу меча Крушевљани су покушали да изједначе резултат, међутим, домаћи састав успео је да одоли свим искушењима.

 Б. Р.

 

ИНЂИЈА: Стадион поред Железничке станице, гледалаца око 1.000, судија: Трипковић (Београд), стрелац: Томић у 53. минуту. Жути картони: Бјеличић, Босанчић (Инђија), Пајовић, Миловановић, Ђорић (Напредак).

ИНЂИЈА: Прековић, Бјеличић (Марковић), Босанчић, М. Илић, Бастајић, Анђелковић (Димитријевић), М. Јањић, Рогач, В. Јањић (Б. Илић), Томић, Видић.

НАПРЕДАК: Милошевић, Миловановић, Ожеговић (Бјелош), Ивановић (Спремо), Зец, Ђорић, Аксентијевић, Пајовић, Павичевић (А. Илић), Десанчић, Ћуковић.

 

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести