Суперлига: ТСЦ гостује у Шапцу

Фудбалери ТСЦ -а  архивирали  су реми с Партизаном (1:1) и окренули се гостовању у Шапцу, где днас играју с фењерашем Мачвом.
ТСЦ/С утакмице између ТСЦ-а и Мачве у Сенти
Фото: ТСЦ/С утакмице између ТСЦ-а и Мачве у Сенти

У табору Тополчана добро знају  да их само победе воде ка циљу, четвртом месту које води у квалификације за Лигу Европе. Минулих дана тренер Золтан  Сабо је  настојао да освежи екипу и да је припреми за дуел  са Мачвом која је јесенас ремизирала у Сенти. - Мачва је одлично почела пролећни део сезоне са победом и ремијем . Шапчани  играју  много боље него у првом делу првенства и жестоко се боре за  опстанак.У утакмицу ће ући  са пуно самопоуздања,с тим што ћемо и ми бити изузетно мотивисани. Добро смо одиграли против Партизана, мало је недостајало и да победимо. Ништа нећемо мењати, играћемо нападачки и против Мачве и надам се да ћемо се вратити из Шапца са бодовима - поручио је тренер Золтан Сабо.  Први пут ове сезоне ТСЦ  ће бити комплетан, опоравили су се Поњевић и Балаж, па ће тренер Сабо моћи да изведе најјачи тим.

Дефанзивац Горан Антонић је одиграо сјајну партију против Партизана и  упозорава да им у Шапцу следи жесток окршај.

- Много је теже играти утакмице против екипа које се боре за опстанак, што смо на својој кожи осетли и у Инђији, него против оних које су у врху. Против Инђије спасавали смо живу главу, док се Партизан извукао у 90. минуту. Сигуран сам да нам следи веома озбиљан испит у Шапцу -  рекао је Антонић.

Голман Ненад Филиповић константно брани добро и нада се успеху  у данашњој утакмици.

- Мачва је променила доста играча у паузи и  добро је почела пролећни део првенства. Мачва важи за  домаћинску екипу и много пута је потврдила да игра и изнад својих могућности. На нама је да одиграмо најбоље што моемо и да верујемо у повиљан резултат  – рекао је Филиповић

Г. К.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести