Суперлига: Војводина – Пролетер 1:0 (Уживо)

Фудбалери Војводине у наставку Суперлиге у градском дербију победили су екипу Пролетера на „Карађорђу“ са 1:0.
vojvodina
Фото: Дневник/Ј. Грлић

Крај

90. минут: Игра се надокнада времена

80. минут: Пролетер ће до краја утакмице играти са играчем мање. Други жути, а самим ти и црвени картон зарадио је Ковачевић.

75. минут: Трећа измена у Пролетеру, изашао је Марјановић, а ушао Рушевић.

73. минут: Сјајна контра Пролетера, Смиљанић је био у продору, али је Роцков уз помоћ Саничанина успео да сачува мрежу Војводине.

71. минут: Жути картон за играча Војводине Ђурића.

69. минут: Још једна измена у Војводини, изашао је Мркаић, а ушао Човић.

68. минут: Вукадиновић је био у соло продору, али је отишао сувише у страну, тако да од ове акције Војводине на крајју није било ништа.

68. минут: Жути картон за играча Пролетера Лукашевича.

67. минут: Жути картон за играча Пролетера Ковачевића.

66. минут: Шанса за Пролетер, шутирао је Јоковић, али је Роцков одлично одбранио ударац.

62. минут: Двострука измена у Пролетеру. Изашли су Шћепановић и Караклајић, а ушли су Смиљанић и Бабић. Измена и у Војводини, изашао је Гемовић, а ушао Младеновић.

59. минут: Жути картон за играча Пролетера Јовановића.

56. минут: Гол за Војводину. Стрелац је био Дринчић. Коначно је Војводина после неколико изгледних прилика успела да искористи шансу и дође у вођство. Опет је Дринчић извео корнер, а голман Пролетера Петрић је направио прву грешку на утакмици и лопта је завршила иза његових леђа у голу за вођство Војводине од 1:0.

48. минут: Шанса за Војводину. После Дринчићевог центаршута из корнера Вукадиновић је два пута покушао да матира голмана Пролетера, али је Петрић био сигуран.

Почело је друго полувреме

Полувреме

45. минут: Игра се надокнада времена.

38. минут: Стојковић је лепо убацио лопту за Гемовића, али је овога неко од играча Пролетера изблокирао.

37. минут: Жути картон за играча Војводине Ђорђевића.

32. минут. Слободан ударац за Војводину извео је Дринчић, али је Вукашевич успео да лопту избаци са гол линије, тако да је резултат остао непромењен.

31. минут: Још један жути картон за играче Пролетера. У бележницу судије Симовића уписан је и Танасин.

27. минут: Војводина има иницијативу на терену, а играчи Пролетера чекају не би ли можда из неке контре изненадили домаће фудбалере.

16. минут: Још једна одлична прилика за Војводину. Акцију су спровели Ђурић, Мркаић и Вукадиновић, али је шут завршио преко гола. 

14. минут: Први жути картон на утакмици добио је играч Пролетера Марјановић.

8. минут: Прва озбиљнија прилика на утакмици. Војводина је имала шансу да поведе. После центаршута Дринчића Ђурић је шутирао, али је погодио пречку, тако да је резултат остао непромењен.

Почела је утакмица.

На стадиону се налази око 2000 гледалаца.

До сада су се два новосадска тима одиграла четири првенствена дуела, Воша је славила два пута, једном је то успело Сланобарцима (сваки пут до бодова се стизало резултатом 1:0), а преостали сусрет завршен је без голова. Млађи суперлигаш из највећег војвођанског града по правилу је тврд орах за црвено-беле, који у пролећни наставак улазе с великом жељом да наставе тамо где су јесенас стали и додатно наговесте да имају квалитет и снагу да изборе европску визу. То значи да ће Воша учинити све не би ли стигла до важних бодова.

Улаз на градски дерби је бесплатан.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести