Терзић: Година за памћење, поносан сам

БЕОГРАД: Генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић истакао је да је поносан на све урађено у овој години, у којој је освојена титула првака Србије и изборен историјски пласман у Лигу шампиона, и да је такав успех био само сан пре три године.
fk crvena zvezda
Фото: Tanjug (video)

Имамо много разлога за задовољство ове године, која је за памћење. После 26 година смо изборили европско пролеће и освојили титулу уверљиво... Први смо тим који је од првог кола квалификација дошао до Лиге шампиона. Десио се Салцбург и спектакларни меч, што је пре три године био само сан. Поносан сам, рекао је Терзић на свечаности “Црвено бело вече” у београдском хотелу Хајат.

Терзић је посебно нагласио успехе у дебитанском наступу у елитном такмичењу у овом формату.

Причали су да нећемо прећи центар у у групи смрти, а ми сваком великану дали гол. Победа над Ливерпулом препричаваће се деценијама, рекао је Терзић и подсетио да је дуг значајно смањен и најавио наставак улагања у инфраструктуру.

Бен најбољи фудбалер 2018, Павкову награда за најлепши гол

Фудбалер са Коморских острва Мохамед Ел Фарду Бен изабран је за најбољег играча Црвене звезде у 2018. години у избору саиграча.

Бен, стрелац 26 голова ове године (посебно ефикасан у квалификацијама за Лигу шампиона, награду је добио од легенде црвено-белих Драгана Џајића на свечаности Црвене звезде у хотелу Хајат.

У избору навијача признање за најбољег добио је голман Милан Борјан, док је за најлепши гол, логично, проглашен је Милана Павкова и то други у победи над Ливерпулом (2:0) у Лиги шампиона.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести