Тренинг утакмица: Новајлије донеле Воши победу против Кабела

Занимљиву и динамичну тренинг утакмицу одиграли су два новосадска тима, суперлигаш Војводина и прволигаш Кабел, а победа је припала црвено-белима.
vosa- kabel
Фото: Моменат с утакмице између Војводине и Кабела, фото: Ј. Грлић

До ње су ученици тренера Ненада Лалатовића стигли голом који је постигнут у 77. минуту, када су у главним улогама биле новајлије Момчило Мркаић и Миљан Вукадиновић. Први је убацио лопту у петерац Кабела, а његову акцију је одлично испратио брзоноги Вукадиновић и сместио лопту иза леђа голмана Браћа.

Оба тима наступила су са по две екипе, од којих је свака одиграла 45 минута. Акценат је био на томе да се играчи добро истрче, а тренери виде колико је тога на пољу кондиционе припреме до сада одрађено. По веома хладном времену, фудбалери су пуно претрчали, Кабел се веома добро носио са „старијим братом“, а шансе су пропустили да реализују Бојић и Ђуричин с једне, односно Пантелић, Лешков и Видаков с друге стране.

- Циљ нам је био да видимо колико тога смо до сада одрадили и с те стране сам веома задовољан – рекао је тренер Воше Ненад Лалатовић.


Роцков и Симић тренирали

У екипи Војводине за јучерашњи сусрет у протоколу није било голмана Емила Роцкова и Николе Симића. Они су пре тога одрадили јак тренинг, док су мрежу против Кабела чували млади Тороман у првом и Вуклиш (иначе јесенас голман Кабела) у другом полувремену. На другој страни, у других 45 минута на голу прволигашког састава дебитовао је искусни Браћ, дојучерашњи чувар мреже Хајдука из Куле.


– Нисам могао да рачунам на све играче, што због повреда (Веселиновић и Дринчић), што због болести (Нешковић), као ни на реконвалесценте Човића и Васиљевића. Данас екипа има слободни дан, а онда настављамо с пакленим тренинзима до поласка у Турску. У среду ћемо одиграти тренинг сусрет са Спартаком из Суботице, у којем ћу поново прилику пружити двема комбинованим екипама, а онда нам следи одлазак у Белек, где ћемо се више посветити тактичким поставкама у нашој игри.

У сличном тону размишљао је и тренер Кабела Зоран Васиљевић.

- Тек пре неколико дана почели смо припреме и задовољан сам оним што су кандидати за тим приказали – нагласио је Васиљевић. – У Новом Саду ћемо тренирати до 2. фебруара, када ћемо се преселити у Анталију, а до тада очекују нас контролни сусрети са „1. мајем“ и Радничким из Зрењанина. Пружио сам данас прилику и неким играчима који су на проби и очекујем да ћемо за пролеће оформити тим који ће моћи да се умеша у борбу за врх табеле и пласман макар у бараж за попуну Суперлиге.

А. Предојевић

ВојводинаКабел 1:0 (0:0)

ВЕТЕРНИК: ФЦ „Вујадин Бошков“, гледалаца: 150, судија: Минаковић (Нови Сад). Стрелац: Вукадиновић у 77. минуту. Жути картони: Топић (Војводина), а Жуниор и Лешков (Кабел).

ВОЈВОДИНА: Тороман, Стојковић, Ђурић, Саничанин, Деветак, Топић, Зукић, Ђуричин, Бојић, Гемовић, Матић. Играли су још: Вуклиш, Бјековић, Иван, Стојсављевић, Мирић, Ђуришић, Матковић, Езе, Кокир, Вукадиновић, Мркаић.

КАБЕЛ: Пилиповић, Мандић, Петрић, Којчић, Кочовић, Говедарица, С. Петровић, Месаровић, Караћ, Пантелић, Жуниор. Играли су још: Браћ, Нинковић, Србијанац, Петровић, Станојевић, Илић, Лешков, Дражић, Балабановић, Видаков, Сума.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести