Тренинг утакмица суперлигаша: Реми ТСЦ-а и Спартака

Фудбалери ТСЦ-а и Спартака су одиграли су прву контролу утакмицу.
lopta_u_mrezi_1
Фото: Dnevnik.rs

На самом почетку је било доста узбуђења. Домаћин је већ у 5. минуту имао прилику када је Лукић повео лопту и послужио Владимира Силађија који је са пет метара шутирао,  а голман Спартака лопту избацио у корнер. Мало касније Силађи је био непрецизан. Гости су прву прилику имали у 10. минуту када је Бјеловић идеално послужио Стефана Денковића који са 10 метара шутирао поред стативе.

У 35. минуту ТСЦ је повео, Милићић је прошао по десној страни лопту послао до Ђуре Зеца који је преварио неколко играча послужио је Владимира Силађија који је лопту послао у мрежу.

Гости су изједначили у 40. минуту када су извели брз напад преко Видаковића, лопту је упутио до Шормаза који је шутирао, његов шут је блокирао Скопљак, али је она поново дошла до Шормаза који је лако погодио небрањни угао.

У наставку игре оба тренера Сабо и Гачиновић су дали шансу свим играчима. Утакмица је била добра са доста трчања . Ипак, Спартак је у финишу имао више прилика,  али није било више голова.

С. Стојиљковић

ТСЦ - Спартак 1:1 (1:1)

БАЧКА ТОПОЛА: Стадион Академија фудбала, гледалаца 130, судија: Симовић (Ловћенац), стрелци: Силађи у 35. за ТСЦ, а Шормаз у 40. минуту за Спартак.

ТСЦ: Јоргић, Варга, Балаж, Скопљак, Бабић, Томановић, Милићевић, Арсенијевић, Силађи, Зец, Лукић. Играли су још: Филиповић, Свитић, Антонић, Тумбасевић, Ђурић, Шинковић, Галић, Митровић, Пантовић.

СПАРТАК: Дубљанић, Дунђерски, Милошевић, Оташевић, Видовић, Видаковић, Марчић, Туфегџић, Денковић, Срећковић, Бјеловић. Играли су још: Докић, Иванчевић, Урошевић, Шимура, Јочић, Леал, Бајић, Шормаз, Вујановић, Лазић.

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести