Трујић и Војводина се разишли: Памтићу само лепе ствари

НОВИ САД: Фудбалски клуб Војводина и Никола Трујић споразумно су данас раскинули уговор и на тај начин решили проблем који је настао после напада "навијаца" на играча после утакмице против Ружомберока.
trujic
Фото: Јелена Грлић

Трујић после тога није тренирао са осталим првотимцима и поднео је захтев за раскид уговора. Ипак, у договору са руководством клуба, постигнут је споразум о прекиду сарадње, па читав случај неће ићи пред Арбитражну комисију.

Трујић је у Војводину дошао из Партизана у јануару 2016. године и у црвено-белом дресу одиграо 58 утакмица, постигао 15 голова и забележио пет асистенција.

"Жао ми је што сам на овакав начин отишао из Војводине, али с друге стране, драго ми је што смо успели да пронађемо заједнички језик и договоримо се. Оно што се десило после утакмице у Ружомбероку свакако није лепо и надам се да се тако нешто никада ниједном играчу неће догодити. Ипак, после свега све ружно заборављам и памтим само оне лепе ствари, којих је било много у Војводини", изјавио је Трујић, који би, како је рекао, волео када би каријеру наставио у иностранству.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести