Веселиновић: Не сумњам у мотивацију играча против Спартака

НОВИ САД: Шеф стручног штаба Војводине Александар Веселиновић изјавио је да уопште не сумња у то да ће његови играчи врло мотивисани ући у 57. војвођански дерби против Спартака.
Aleksandar Veselinović/J.Grlić
Фото: Ј.Грлић/Александар Веселиновић

Војводина у недељу од 18 часова је домаћин Спартаку. Подсетимо, Субитичани су на последњем мечу на Карађорђу славили са убедљивих 0:5 .

„Оно што је важно за нас јесте то да у утакмицу уђемо са одговорношћу да пружимо максимум, а на основу рада током претходне две недеље, уопште не сумњам у то да ће играчи бити мотивисани. Очекује нас тежак меч, али за њега се спремамо професионално као и за сваку другу утакмицу. Верујем да ће се играти обострано отворено и да ће гледаоци, које овом приликом позивам да дођу на стадион, моћи да гледају један атрактиван фудбал“, каже Веселиновић.

Због жутих картона, Војводина ће у 57. војвођанском дербију бити ослабљена неиграњем левог бека Николе Антића (24) и везисте Лазара Арсића (26).

Садашњи шеф стручног штаба Војводине се на клупу “старе даме” вратио управо из Спартака, док тим из Суботице сада предводи његов доскорашњи помоћник Владимир Гаћиновић.

Улазнице за овај меч продаваће се по ценама од 200 (запад) и 100 динара (исток и север). Карте за запад и исток продаваће се на главној благајни (између западне и јужне трибине), док ће се улазнице за север продавати у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона. Благајне ће бити отворене на дан меча, најкасније сат времена пре почетка утакмице.

Р. Д.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести