Звездин бек Марко Гобељић блистао у Новом Саду

Црвена звезда је на гостовању Војводини (2:1) показала да и поред већ освојене титуле не жели на крају да поквари утисак и да даје повода за критику.
marko gobeljic (2)
Фото: Marko Gobeljić, foto: FK Crvena zvezda

Београдски црвено-бели су у Новом Саду одиграли максимално и победили одличну екипу Војводине. Играч утакмице је био Марко Гобељић, који је имао две асистенције.

„Прелеп је осећај када се у онако дивном амбијенту одигра добар меч. Добио сам шансу уместо уморног Стојковића и искористио сам је. Био сам силно мотивисан, радило се о дербију. Наши дивни навијачи су ми такође били ветар у леђа и једва чекам последње коло и прославу титуле са њима“, рекао је црногорски репрезентативац.

Он је истакао да је за добро издање екипе заслужан и тренер Владан Милојевић.

„Прави стручњак за велики клуб какав је Црвена звезда. Увек тражи максимум, код њега нема опуштања, захтева гол више. То је прави начин да се у екипу усади победнички менталитет и да се усвоје правила модерног фудбала. Успех у Европи ове сезоне није случајан, све је то због доброг рада стручног штаба. Драго ми је да ћу са тим  људима сарађивати наредне сезоне.“

Гобељић истиче и сјајан однос са конкурентом на позицији десног бека Филипом Стојковићем.

„Он је одличан играч, али пре свега сјајан човек. После утакмице у Новом Саду пришао ми је, честитао и рекао да сам играч утакмице. Код нас нема сујете већ сви подржавамо једни друге. Ваљда смо због тога и успели да забележимо одличне резултате.“

Гобељић спрема посебан перформанс за прослави титуле у суботу.

„Знам шта ћу певати, сви знају моју омиљену песму, али певаћу и нешто друго. Феноменалан је осећај бити шампион Србије и успешан са Црвеном звездом у Европи. Драго ми је што сам део ове лепе приче и уверен сам да ће наредна сезона бити још успешнија“, поручио је Гобељић.

И. Лазаревић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести