Гуд лајф до нове титуле

Екипа Здрава храна Гуд лајф већ је освојила Дневников турнир у конкуренцији пионира, а сада су то урадили и када су стасали у кадетском узрасту. У финалу су малишани из Гуд лајф

БП Римски оил – Здрава храна Гуд лајф 0:2 (0:1)

били бољи од Бензинске пумпе Римски оил и то са сигурних 2:0, контролишући меч свих 30 минута. После уводног испитивања снага, чекало се дуго на озбиљнију шансу, а прву је имао један од најбољих играча Гуд лајфа Драгољуб Савић, када је опробао шут, али је лопта погодила стативу. Играло се веома дисциплиновано са обе стране, готово без грешке, уз мало шанси. Тек у 10. минуту Огњен Обрадов је показао класу и скроз искоса преварио чувара ривалове мреже и веома прецизним ударцем лопту пласирао у гол.

Могао је Римски оил да изједначи почетком другог полувремена, али је пенал Немање Крстића одбранио Вељко Тасић. Покушавали су играчи Римског оила, имали веома кратку инцијитаиву, али без праве шансе. Дисциплина на обе стране терена помало је нестајала, али, пре свега, због нервозе тима који је губио. У 28. минуту виђена је трик акција с пенала. Играчи Гуд лајфа извели су пенал као што су то прошле године учинили играчи Барселоне, Меси и Суарез. Драгољуб Савић с пенала је кратко додао лопту до Брборића, који му је кратко вратио, да би Савић погодио мрежу (2:0), чиме је измамио аплаузе многобројне публике на трибинама.

Било је још мало нервозе и неколико искључења, али ништа није могло да поквари лепу представу у финалу и велику радост екипе Здрава храна Гуд лајф.

 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести