Обрадовић: Имамо за чим да жалимо

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић изјавио је да његов тим има за чиме да жали након пораза од Олимпијакоса у 13.колу Евролиге.
sasa obradovic
Фото: Youtube Printscreen

Црвено-бели су одлично отворили меч и имали плус 14 после првих 10 минута, али су на крају поражени после драме у финишу меча са 81:79.

"Честитке Олимпијакосу, али ми имамо за чим да жалимо. Имали смо прилику да победимо, посебно после сјајног старта. У наставку смо имали проблема са организацијом, али смо то у финишу надокнадили великом енергијом и дошли до шансе за победу. Најпресуднији моменат био је трећи фаул Волдена. У тим моментима изгледали смо изгубљено, без главе", рекао је Обрадовић после меча.

Црвено-бели сада имају скор од четири победе и девет пораза.

"Шут за три поена Олимпијакоса нас је мало више омео и ту смо изгубили ритам. Добро је да смо се карактером вратили у четвртој четвртини”, рекао је тренер црвено-белих и прокоментарисао последњих осам секунди меча.

"Критеријум је био мало чудан и у односу на њега одлучио сам да завршавам нападом. Добро смо то предвидели, само нисмо могли да зауставимо њихову задњу акцију”, закључио је Обрадовић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести