Обрадовић: Поштовање Тринкијерију, чека нас тешка утакмица

БЕОГРАД: Кошаркаши Црвене звезде сутра против Бајерна у Евролиги почињу "мини турнеју", а тренер Саша Обрадовић верује да ће екипа у наредне три утакмице добити одговоре на нека важна питања.
sasa obradovic
Фото: Youtube Printscreen

Звезда после Минхена путује у Копар, где у недељу у АБА лиги игра против Приморске, а потом иде у Лион, на одложени меч Евролиге.

"Нису играли домаће првенство, спремају се за Евролигу, што је добар разлог да се оправдају ти добри резултати. Велико поштовање према раду Тринкијерија који је оставио печат овде. Знају шта раде,имају и главу и реп, играју чврсто, сигурно тешка утакмица за нас и гледајући тежак распоред пред нама, више ћемо највероватније учити из утакмица него из тренинга, али сама утакмица може нам дати неке одговоре о моментум и статус екипе”, рекао је Обрадовић.

Искузсни Звездин првотимац Марко Симоновић сматра дфа је Бајерн до сада показао највише ове сезоне у елитном такмичењу.

"Играју заиста добро. Изгубили су на један шут од Арманија, остале добили…Одлична екипа, одлично вођена, јасна је идеја шта се ради на терену, знају се улоге, лидери, жеље. Играју добру тимску кошарку, али имамо и ми наше адуте, предности и шансе у односу на њих. Морамо да одговоримо на исти начин, Зато је циљ покрити тамо где смо слабији и напасти где смо јачи”, истакао је Симоновић.

Утакмица између Бајерна и Звезде игра се сутра од 20.30 сати.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести