ОБРТ Милтон Паласио није погинуо!

Првобитна информација да је у Торонту аутомобил коме су се поквариле кочнице ударио бившег кошаркаша Партизана и великог љубимца "гробара" Милтона Милта Паласија, који је потом подлегао повредама у локалној болници, на срећу - није тачна!
1
Фото: Youtube Printscreen

Ово је за Блицспорт потврдио Душко Вујошевић, бивши тренер црно-белих, код ког је и Паласио играо у сезони 2007/2008, а потом и 2009.

"Не знам шта би америчким медијима да то објаве, али ја сам пре сат времена причао са Данком Цвјетићанином, скаутом Бруклин Нетса, у чијој филијали је Паласио помоћни тренер. Добро је, није он у питању", рекао је Вујошевић за Блицспорт.

Подсетимо, вест да је Паласио погинуо објавио је CBVTN, истичући да је "конзулат САД у Канади потврдио идентинтет 41-годишњег настрадалог", те да је томе додато "да је конзултат био обавештен о његовој посети Торонту".

У исто време када се Душко Вујошевић одазвао позиву Блицспорта поводом првобитне информације, амерички и канадски новинари који су међу првима пренели ову вест су се извинили.

Ендрју Џо Потер је написао на Твитеру да су му из Нетса јавили "да су извештају нетачни, да су причали са Милтон и да је он добро", а Крис Волдер који је пренео писање ЦБТВ-а упутио је извињење и истакао да му је много драго што вест није била тачна.

Милтон Паласио је у екипи тренера Душка Вујошевића био прилично запажен јер је као плејмејкер у Евролиги имао 12,5 поена по мечу, уз 3,3 асистенције и 1,3 освојене лопте по наступу.

(Блиц)

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести