Радоњић уочи Реала: Да будемо бољи него против Фенербахчеа

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић, пред меч 19. кола Евролиге против Реала, изјавио је да се нада како ће његов тим бити бољи у неким сегментима у односу на меч са Фенербахчеом.
Dejan Radonjic
Фото: Фонет/А. Барда

Црвено-беле у Шпанији у наредна три дана очекују две утакмице Евролиге против мадридског Реала и Валенсије, а сутра од 21 сат играће против мадридске екипе.

Радоњић је истакао да је његов тим имао неколико дана да ради, али да нису сви играчи били у тренажном процесу и да не може прецизно да каже када ће се вратити.

"Наш фокус је да будемо бољи из дана у дан, прво се окрећемо Реалу, играмо против тима који има највеће амбиције. Показује да ће тако бити и ове сезоне, играју добро и поред недостатка појединих играча. Тим који је формиран да може изнесе и такве ситуације. Имали су и простора да се припреме за наш меч, јер им је била отказана утакмица у Ендеса лиги. Надам се да ћемо бити бољи у неким сегментима у односу на меч са Фенербахчеом, да ћемо смањити број изгубљених лопти, боље и прецизиније изводити неке мале ствари. Једноставно, покушаћемо да будемо бољи", рекао је Радоњић за клупски сајт пред пут у Мадрид.

Плејмејкер црвено-белих Кино Колом изјавио је да је срећан што ће се поново вратити на кратко у Шпанију, али да је мислима највише у две тешке утакмице које их очекују.

"Оба тима се боре за висок пласман и имају велике амбиције, али морамо прво да се фокусирамо на Реал Мадрид. Знамо да је сваке године тај тим кандидат за освајање и један од најбољих клубова у историји Евролиге. Морамо да се окренемо себи, да наставимо у овом смеру, пуно напредујемо као екипа у последње време. У оваквој утакмици се трудиш да будеш конкурентан до самог краја и чекаш шансу", рекао је Колом.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести