Тринкијери: Тешка и фантастична утакмица

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери честитао је својим играчима на победи у Београду против љубљанске Цедевита Олимпије.
trinkijeri, fonet
Фото: Фонет/А. Барда

"Била је тешка и фантастична утакмица. Честитама Цедевити, честитам својим играчима. Ова утакмица се могла лако изгубити. Зашто нисмо добили ову утакмицу мало лакше? Јер нисмо заграђивали, сваки пут скок у паду и тројка. У последњих пет минута нисмо били ефикасни, али смо у тешким тренуцима нашли начина. Цедевита је играла фантастичну утакмицу, они су можда најбоља нападачка екипа у Јадранској лиги. Сваки пут кад смо каснили пола корака, бум - тројка", рекао је Тринкијери после меча.

Он је захвалио публици на подршци.

"Публика је била је фантастична. Лако је навијати против Виртуса, данас је неко требао да упали моторе", рекао је Тринкијери, који се осврнуо и на тројку Огњена Јарамаза уз звук сирене којом је Партизан дошао до тријумфа.

"Драго ми је због Огија, јер у последњих годину дана уложио много енергије да буде најбољи Јарамаз. Данас се десило да погоди. Ми смо тим. Хвала, Оги. Идемо даље", закључио је Тринкијери.

Тренер Цедевите Олимпије Славен Римац такође је честитао је црно-белима на победи.

"Честитам екипи Партизана на победи. Очекивали смо растрчан Партизан, мотивисан на крилима последњи игара. Утамица је могла да оде на нашу страну. Може се рећи да је Партизан мислио да је утакмица готова, а ми смо променили моментум. Наши играчи су веровали да можемо да преокренемо утакмицу. Криво ми је што нисмо победили, то је спорт, али добили смо ми оваквих утакмица доста ове сезоне. Мислим да смо се добро поставили, са много ствари сам задовољан", рекао је Римац.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести