Висока технологија са спортским срцем: Comtrade постао спонзор КК Мега МИС

Технолошка компанија Comtrade и кошаркашки клуб Мега МИС потписали су уговор о спонзорству који представља увод у партнерство домаћег хи-тецх гиганта са клубом који је дуги низ година познат по врхунским кошаркашким талентима који су стасавали у њему.
2
Фото: Comtrade

Имена као што су Никола Јокић и Василије Мицић, као и 15 играча изабраних на досадашњим НБА драфтовима, по том критеријуму доводе КК Мега МИС на место најуспешнијег клуба на свету изван територије САД.

Као једна од најуспешнијих компанија у Србији и региону, Comtrade у ово партнерство уноси више од 30 година искуства које покрива кључне ИТ области – од креирања софтвера и специфичних ИТ решења, до систем-интеграције, дистрибуције хардвера и све већег присуства на пољу обновљиве енергије. Као покретач сопственог бренда Тесла, Comtrade је већ деценијама и сам бренд, али и расадник будућих ИТ каријера.

Управо када је реч о будућности, друштвено одговорно пословање ове компаније подразумева и подржавање младих талената, од ИТ заљубљеника до спортских посвећеника. Comtrade већ годинама спонзорише и подстиче рад спортских институција и манифестација (Comtrade Сербиан Маратхон, Светско атлетско првенство и др.), али и многе хуманитарне и едукативне акције, од којих је широј јавности најпознатија Летња ИТ школа.

- У свету у којем технологија напредује све брже, свака успешна ИТ компанија мора да има срце спортисте, урођену тежњу да се иде укорак, да се буде први. У складу са концептом ’Томорроw'с тецхнологy тодаy’, ми желимо да подржимо младе таленте одмах, без одлагања, јер се време у хи-тецх свету доживљава слично као и у спорту – са њим се увек тркамо - истакао је Веселин Јевросимовић, оснивач компаније Comtrade.

Генерални менаџер Мега МИС-а, Горан Ћакић истакао је велико задовољство успостављеном сарадњом са компанијом Comtrade:

- Свака нова сезона носи нове изазове а на путу ка новим спортским успесима и стасавању нове генерације младих и талентованих кошаркаша по чему је наш клуб познат, веома нам је значајна подршка компаније Comtrade као једне од најуспешнијих компанија у овом региону. Верујем да је почетак успешне сарадње на задовољство обе стране и ми ћемо свакако потрудити да оправдамо поверење које нам је указано - истако је Горан Ћакић, Генерални менаџер Мега МИС-а.

Comtrade пружа пуну подршку кошаркашком клубу Мега МИС са жељом да остане расадник светских талената и младим спортистима помогне да остваре своје пуне потенцијале. У овој компанији истичу да је веза са спортом у природном складу са компанијском визијом у којој технологија треба да помогне дељењу позитивних вредности, јер и успешни спортисти позитивно утичу и инспиришу читаве генерације младих.

(Телеграф.рс)

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести