Куп Србије: Одбојкаши Воше наплаћују пораз Шумадинцима

НОВИ САД: Жеља за победом одбојкаша Војводине НС семе у првом дуелу полуфинала Купа Србије против Радничког биће за нијансу већа јер су црвено–бели одлучни у намери да се реванширају Крагујевчанима за пораз у последњем првенственом дуелу у 2020. години.
o
Фото: Odbojkaši Vojvodine spremni za revanš/Dnevnik (Filip Bakić)

Тада су Новосађани изгубили у гостима 0:3, а данас, од 17.30 часова, у малој сали Спенса имају прилику да наплате тај пораз.

Дочекујемо неугодну екипу Радничког од које смо у прошлом сусрету изгубили. Они су тада добро одиграли, заслужено су победили, али ово је друга прича. С обзиром на то се играју две утакмице, повољан резултат у првој, на домаћем терену, од 3:0 или евентуално 3:1, олакшао би нам посао у реваншу у Крагујевцу, 16. фебруара. Неће изостати наша максимална концентрација и мотивација и верујем да је изводљиво да остваримо тријумф, поручио је капитен Воше Стеван Симић.

Није Војводина одрадила увертиру пред полуфинале Купа како је прижељкивала, у Спенсу је поражена од Ниша у 14. колу Суперлиге(2:3). Био јој је то први пораз код куће после скоро две године. То, међутим, није превише пољуљало браниоца трофеја.

Без обзира на пораз од Ниша и можда слабије резултате Радничког у последњих пар кола, сматрам да смо квалитетнији и да ће овај дуел бити другачији од оног у Крагујевцу. Размишљамо само о првој утакмици, да је одиграмо на најбољи начин и победимо, а после ћемо се фокусирати на реванш, нагласио је шеф стручног штаба Синиша Гавранчић.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести