ОДБОЈКАШИ ВОЈВОДИНЕ ЧЕТВРТИ НА АРКАДА КУПУ У РУМУНИЈИ: Прилику добили сви играчи

Одбојкаши Војводине освојили су четврто место на Аркада купу, који је за викенд одигран у Галацију у Румунији.
s
Фото: ОК Војводина

Новосађани су прво изгубили од Динама са 3:0, затим од Стеауе са 3:1 и на крају од домаћина Аркаде са 2:1 (по традицији турнира, последњег дана оба меча играла су се у три сета, без обзира на резултат). Турнир је освојила Аркада са све три победе, друго место припало је Динаму, а треће Стеауи.

Новосађани су на овом турниру наступали са далеко млађим играчима, а тренер Марко Наранчић пружио је шансу свима. За тако младу екипу је важно да игра што више мечева, а Војводина је већину сетова играла на разлику, сем два сета првог дана када је умор дефинитивно утицао на нешто лошију партију. Организатор турнира наставио је традицију да на церемонији свечаног затварања на неки начин свим учесницима ода признање, па је тако и овог пута подељено мноштво малих и великих трофеја и награда. Међу награђеним играчима Војводине нашли су се: Матија Милановић, Жарко Кисић, Лазар Бајандић, Игор Лагунџин, Жарко Убипарип, Андреј Рудић, Стефан Кокеза, Стефан Негић, Милан Зечевић и тренер Марко Наранчић.


Следећег викенда "Меморијал великана"

Четрнаести по реду међународни турнир “Меморијал великана” биће одигран од 22. до 24. септембра. Због радова у хали Спенса, овога пута одличне екипе из иностранства Војводина ће угостити у Спортској хали у Петроварадину. На 14. турниру ће поред Војводине учествовати грчки ПАОК, словеначки Салонит и бугарски Левски.


Сви резултати турнира – прво коло: Војводина – Динамо 0:3, Аркада – Стеауа 3:0. Друго коло: Војводина – Стеауа 1:3, Аркада – Динамо 3:1. Треће коло: Динамо – Стеауа 2:1, Аркада – Војводина 2:1. Пласман: 1. Аркада, 2. Динамо, 3. Стеауа, 4. Војводина.

Г. М.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести