Одбојкаши Војводине на Спенсу дочекују Партизан (17.30)

Утакмице између одбојкаша Војводине и Партизана увек су неизвесне, пуне набоја и може се рећи тензије, како на терену, тако и поред њега.
1
Фото: Ф. Бакић

За то су више заслужни црно–бели, који у Нови Сад увек долазе више мотивисани него на било који други гостујући терен. Очекује се да тако буде и данас у малој сали Спенса од 17.30 часова када шампион у 10. колу Суперлиге дочекује Београђане, актуелне освајаче Купа Србије и Суперкупа. 

– Морам да се вратим на почетак сезоне и дуел Суперкупа који смо изгубили од Партизана. Сигурно ће сада бити другачије, јер и они и ми имамо доста одиграних утакмица и победа. Обе екипе су пуне самопоуздања, поготово они пошто имају проблема са повредама, а ипак успевају да побеђују. Играли су Европу као и ми и те утакмице доста значе за оба тима. Узимајући све то у обзир очекујем сигурно квалитетнији дуел у односу на тај први у Новом Саду, јер је тада био почетак сезоне. Наравно, очекујем победу, да наставимо са добрим партијама и да нам ово буде права увертира за дуел Лиге шампиона против Фридрихсхафена у Немачкој следеће седмице – поручио је примач Новосађана Давид Мехић. 

Знају црвено–бели како је играти против Београђана, који традиционално у Новом Саду, жустро протествују код судија. 

– Што се мене тиче волим надметање и надигравање са противником, више на терену, него вербално. Са Партизаном је увек напето, драматично и имају неколико искуснијих играча који воле да причају преко мреже, што је у реду и ја волим такве ситуације – јасан је Мехић. 

Тренер Војводине Слободан Бошкан очекује неизвесну и тешку утакмицу, онакву на какве су и навикли са црно–белима.

– То је екипа која поред играчких квалитета има једну спортску дрскост и на тај начин покушава да утиче и на противника и судије. Знам, међутим, да ћемо бити потпуно спремни за спортско надигравање – истакао је Бошкан. 

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести