ОДБОЈКАШКА СУПЕРЛИГА Воша победом најавила плеј-оф

Војводина – Карађорђе 3:1 (25:20, 23:25, 25:11, 25:13)
2
Фото: Дневник/ Филип Бакић

Победа у утакмици без икаквог значаја за обе стране очекивано је припала одбојкашима Војводине, који су сусрет са Карађорђем искористили као још једну проверу, последњу, за плеј-оф који их очекује већ у среду.

С обзиром на то да су Новосађани још пре три кола обезбедили пол позицију у завршници домаћег првенства, а екипа из Тополе је осигурала опстанак у елити, преостало је да се у 22. колу Суперлиге одради посао до краја.

Упркос оваквој ситуацији, Карађорђе није устукнуо пред шампионом, који је лако стигавши до вођства 1:0 најавио рутински тријумф, али је гостима ипак препустио сет. Тополчани су се разиграли у другом, повели у раној фази и стрпљиво чували предност. Никако ниједна комбинација црвено-белих није могла да направи превагу и преокрене, чак ни у егал завршници када је стигла до изједначења, али не и даље од тога.

Све је, међутим, дошло на своје и, видно љути на себе због непотребног продужетка утакмице, Новосађани су у доминантном стилу дошли до 2:1, а потом нису “спуштали гас” и брзо су поставили коначних 3:1.

К. Бугарски

Фото: Ф. Бакић

НОВИ САД: Велика сала Спенса, гледалаца: 200, судије: Цветковић, Баланџић (Београд).

ВОЈВОДИНА: Симић, Милановић 2, Бајандић, Зечевић, Негић (либеро), Рудић 6, Кавого, Убипарип 16, Мишковић (либеро), Антуновић, Парапунов 24, Крсмановић 10, Мехић 18.

КАРАЂОРЂЕ: Дудуј 2, Антић, Симић 4, Радовић 4, Милосављевић 1, Смиљанић (либеро), Шормаз 1, Бојовић 6, Миленковић (либеро), Вемић 5, Јовановић, Надаждин 11, Бекрић 8, Радовановић.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести