Себастијан Нађ и Бетина Балаж најуспешнији спортисти Кањиже

Спортски савез општине Кањижа прогласио је најуспешније спортисте за 2017. годину.
Najbolji sportisti kanjiške opštine  Foto: Dnevnik.rs/M. Mitrović
Фото: Најбољи спортисти кањишке општине  Фото: Дневник.рс/М. Митровић

На пригодној свечаности у Градској кући, за постигнуте резултате спортистима, спортским радницима и клубовима честитке су упутили председник Спортског савеза општине Чаба Боршош и председник кањишке општине Роберт Фејстамер, а признања најуспешнијима уручио је члан Општинског већа за спорт и омладину Зоран Теслић.

За спортисте године проглашени су репрезентативац Србије у рвању из кањишког Потисја Себастијан Нађ и капитен и голгетер Женског фудбалског клуба Кањижа Бетина Балаж, а они су лауреати у сениорској конкуренцији. Нађ није био присутан због репрезентативних припрема па је уместо њега признање пехар преузео тренер Шандор Ујхељи.

Епитет најбољих у јуниорској конкуренцији понели су рвач Дејан Петровић и Ана Фабиан (рвање за жене). Од кадета најбоље резултате остварио је рвач Саболч Лошонц, а две равноправне награде у женској конкуренцији поделиле су атлетичарка кањишког Партизана Марина Живковић и кајакашица Братства Рита Сивери. У пионирском узрасту признања су понели рвачи Арон Врабел и Оршоља Фабиан.

Фото: Најбољи спортисти кањишке општине  Фото: Дневник.рс/М. Митровић

За најбољи спортски клуб проглашен је Женски фудбалски клуб Кањижа, који је под именом Металманија у прошлој години успео да се пласира у Прву лигу Србије и освоји Куп Војводине. Епитет тренера године заслужено је понео тренер кањишких фудбалерки Фанђо Вајда.

        М. Митровић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести