Посластичари с пенала до пехара

Посластичарница Телеп ФК Болесников освојила је наш турнир у конкуренцији пионира и то после велике борбе са Парадизом из Врбаса, а одлука је пала у последњим секундима меча.

Посластичарница Телеп ФК Болесников – Парадизо Врбас 3:2 (1:1)

 Као што се и очекивало, у веома квалитетној утакмици, одлучила је једна лопта, један добар потез, а куглица на спортском рулету пала је на број Новосађана.
Већ у другом минуту финала, севнула је десница Божидара Благојевића, који је с 15 метара, топовски снажно и ласерски прецизно, погодио рашље гола ривала и довео у вођство Посластичаре. После изненађујућег поготка, неколико наредних минута играло на средини терена, без озбиљнијих прилика. У 8. минуту, виђена је донекле и комична ситуација, али ипак вредна изједначења. Алекса Батос је желео да лопту врати свом голману, који је само на тренутак скренуо поглед, а она је завршила у мрежи.
У првим секундама наставка, поново су посластичари повели. Добро изведена лопта из корнера дошла је до Марка Бурке, који ју је са седам метара спровео у мрежу. Исти играч имао је шансу да повећа вођство свог тима, али је његов шут са три метра зауставио  У само два минута Врбашани су преко корнера зарадили казнени ударац, а Мирослав Фејса га је претворио у изједначење. Када се мислило да ће о пехару одлучивати пенали, Алекса Батос био је прецизан из казненог ударца, чиме се искупио за ауто-гол, па је тако донео велику радост Новосађанима.

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести