Рукометаши Црвенке у баражу за попуну Суперлиге дочекују Мораву

Пред рукометашима Црвенке већ данас је нови изазов у доигравању за попуну Суперлиге.
Vladimir Zejak
Фото: Владимир Зејак, фото: Приватна архива

После утакмице и пораза од Југовића (30:32) изабраници Владимира Зејака од 19 часова у Црвенки у последњем мечу баража дочекују Мораву из Велике Плане. Само победа Црвенчане оставља у игри за виши ранг. Пораз у Каћу већ су архивирали.

– Момци су мало нервозно ушли у утакмицу у Каћу и било им је потребно скоро 45 минута да уђу у ритам. Успели смо заостатак од седам голова да смањимо на два, чак и са играчем више два пута нисмо успели да се приближимо на један. Тада су искуство и срећа била на страни домаћина, који је одиграо зрелу утакмицу и поред пада у последњих 10-15 минута. Све је то за очекивати имајући у виду дугу паузу од скоро пола године због вируса. И поред свега, поносан сам на моје изабранике, чак и када смо заостајали седам голова разлике нису посустајали, већ су се борили до краја. Похвалио бих младог Чабрила, Бошковића и Тасића који су изнели утакмицу, уз Радоњића и Ивића – рекао је тренер Црвенчана Владимир Зејак.

Он сматра да и поред пораза у Каћу већ вечерас могу да преокрену ситуацију у своју корист.

– Морава је искусна и добра екипа, годинама на окупу и сигурно нећемо имати лаган задатак. Не бежимо од улоге фаворита на свом терену, иако неће да буде публике, силно смо мотивисани, као и против Југовића, да победимо. У случају да резултат не буде повољан по нас, наш циљ ће бити да кроз лигу обезбедимо пласман у Суперлигу – јасан је Зејак.

Ј. Галић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести