РУКОМЕТНА АРКУС ЛИГА Воша узела меру црно-белима

Рукометаши Војводине славили су у дербију 3. кола А групе Аркус лиге против Партизана. Шампион је после ремија са Динамом забележио други тријумф и вратио се на врх табеле.
 Jovica Nikolić postigao je 10 golova  Foto: RK Vojvodina
Фото: Јовица Николић постигао је 10 голова  Фото: РК Војводина

Овакав сценарио се и очекивао у дуелу на Бањици са младим саставом Ненада Максића, који је парирао Ново­са­ђанима само у првом полувремену.

Играло се гол за гол, црно–бели су чак на тренутак и водили један разлике, али је екипа Бориса Ројевића до одласка на паузу успела да “побегне” на два гола вишка – 11:9.  Није могао Партизан да настави у истом ритму, понестало му је снаге и није изалазио на крај са јаком одбраном Новосађана.

Чак осам минута Београђани нису затресли мрежу ривала, промашили су тада и два пенала, док се с друге стране разиграо млади Јовица Николић. Био је незаустављив,  погађао је и из тешких ситуација и трасирао је Воши пут до победе.

Партизан – Војводина 17:24 (9:11)

БЕОГРАД: Дворана “Бањица”, без присуства гледалаца, судије: Јевтић Ђ, Јевтић М (Лазаревац). Искључења: Партизан 10, Војводина 16 минута. Седмерци: Партизан 11 (7), Војводина 3 (3).

ПАРТИЗАН: Михајлов (6 одбрана), Милић, Гудурић, Максић, Димитријевић 2, Драговић, Гојковић, Петрић 1, Јовановић, Мандић 3 (2), Бајчета 2 (2), Грубић, Ивановић 3 (3), Бешир, Нешић 2 (3 одбране), Мићић 3.

ВОЈВОДИНА: Арсенић (8 одбрана, 3 седмерца), Андрић (седмерац), Грозданић 3 (3), Рађеновић 2, Вуковљак 1, Миљковић, Халилбеговић, Томић 2, Милић 1, Прибак 1, Николић 10, Мирковић, Миленковић 2, Станковић, Куртеш 1, Ратковић 1.

        К. Б.

 

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести