Сигурна победа Новог Сада

У 14. колу Суперлиге за стонотенисерке у комшијском дуелу екипа Новог Сада славила је против својих колегиница из Паноније које су на овом мечу биле формални домаћини.

Панонија – Нови Сад 1:4

НОВИ САД: Стонотениска сала Спенса, гледалаца: 100, судија: Николић (Нови Сад). Резултати: Радоњић – Фењвеши 2:3 (-6, 9, -8,9,9), Тот – Максути 0:3 (5, 3, 3), Ђуричик – Савић 3:2 (7, -9, 9, -6, 4), Радоњић – Тржински 0:3 (7, 6, 4), Ђуричик – Фењвеши 1:3 (-11, 6, 7, 6).

У стонотенској сали на Спенсу победу жуто – плаве оствариле су уз само један пораз који је уписала Александра Савић изгубивши од Ализ Ђуричик.

У овом сусрету виђена су два неизвесна дуела. Одмах на почетку рекете су укрстиле Александра Радоњић за Панонију и Ана Жофија Фењвеши за Нови Сад. Домаћа играчица повела је с 2:1, али у последња два сета није успела да одржи потребан ниво концетрације што је њена противница искористила.

Други неизвестан дуел био је између Ализ Ђуричик и Александре Савић са разликом што је победа припала домаћој играчици која се много боље снашла у завршном сету и без много проблема са 11:4 донела бод екипи Паноније. Ипак то није било довољно за нешто већи успех јер су рутински и убедљиво своје ривалке добиле Анета Максути и Викторија Тржински и допринеле коначној победи свог тима.

М. Фаркаш

 

 

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести