Ђоковић: Трудим се и верујем да ћу се вратити у форму

МАЈАМИ: Српски тенисер Новак Ђоковић признао је да у овом тренутку није могуће да се врати у стару форму, али да се труди да поново буде на високом нивоу.
Novak Djokovic/Fonet
Фото: FoNet

Ђоковић је у Мајмију изгубио од Француза Беное Пера 6:3, 6:4 и доживео трећи пораз у низу, што му се није догодило још од 2007. године.

"Трудио сам се, али није ишло. Не осећам се добро када играм на овај начин, желим да играм према очекивањима, али у овом тренутку то није могуће. Изгубио сам од бољег тенисера", рекао је Ђоковић после елиминације у другом колу турнира на Флориди.

Бивши светски број један истиче да је Пер заслужено славио.
"Добро сам отворио меч, првих шест гемова, а онда сам остао без гаса. Пер је одлично сервирао, нисам успео да га сломим и био је веома брзо".

Ђоковић је последњи пут победио пре више од два месеца када је савладао Шпанца Алберта Рамос-Вињоласа у осмини финала Аустралијан опена.

"Покушавам да се вратим на бивши ниво, али тако је како је. Верујем у себе и надам се да ћу успети. Не бих излазио на терен да не желим да победим. Нико ме сигурно не тера бичем да играм тенис, волим овај спорт. Схватам да нисам на нивоу на коме људи желе да ме виде, као и ја", закључио је Новак.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести