Успео реванш Макс бета

Бивши фудбалски асови, окупљени у екипи Макс бет, победници су у конкуренцији ветерана, јер су у финалној утакмици били бољи од тима ИБС

Макс бет – ИБС 2:1 (0:0)

(Институт за безбедност и сигурност на раду) резултатом 2:1,  тако су се играчи Макс бета реваширали за пораз у групи. 
У првом делу меча, који је завршен без голова, виђено је мноштво добрих потеза, а ИБС је био за нијансу бољи офанзивнији и опаснији. Ипак, Макс бет је био најближи голу, када је Агбаба изашао сам испред  Ранисављевића, али је бивши репрезентативни футсал голман показао класу. У финишу првог полувремена, Дракулић није искористио пенал за ИБС, након трећег корнера ривала.

Одличну прилику у наставку имап је Раде Вучковић из ИБС-а, када је топовским ударцем погодио пречку. Са друге старне, Небојша Јеленковић је био прецизан и Макс бет је повео са 1:0. Нешто касније, Милан Ракоњац је повисио на 2:0, када је са готово пола терена погодио презну мрежу, с обзиром да је голман ИБС-а неколико секунди пре тога напустио гол и затекао се крај аут линије да би испуцао лопту. У самом финишу, 18 секунди пре краја, Саша Дракулић је смањио на 2:1 и то је био коначан резултат.

Посебно приметно је било да стари асови поштују једни друге, али чуди понашање појединих играча оба тима, пре свега кроз коментарисање судских одлука, протеста и вређања судија и људи за записничким столом, а посебно се то није очекивало од играча који су  својевремено носили и капитенску траку у Војводини.

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести