Српкиње и Хрватице играле за Настасју

У хуманитарној ватерполо утакмици између женских репрезентација Србије и Хрватске славиле су гошће, али је резултат остао у другом плану.
Humanitarnа utakmici između ženskih reprezentacija Srbije i Hrvatske foto: dnevnik.rs/G. Malenović
Фото: Dnevnik.rs

На­и­ме, овај су­срет ко­ју су ор­га­ни­зо­ва­ли ва­тер­по­ло клуб Вој­во­ди­на и ва­тер­по­ло Са­вез Ср­би­је упри­ли­чин је као део ху­ма­ни­тар­не ак­ци­ју за бив­шу ре­пре­зен­та­тив­ку Ср­би­је у ва­тер­по­лу На­ста­сју Не­ди­мо­вић ко­ја бо­лу­је од ра­ка ко­шта­не ср­жи.

За овај су­срет на­пла­ћи­ва­ле су се кар­те по це­ни од 200 ди­на­ра, а би­ло је по­ста­вље­но на ула­зу у ба­зен и ку­ти­ја у ко­јој се оста­вља­ла по­моћ за На­ста­сју. По­ред ово­га ва­ља ис­та­ћи да су и су­ди­је и сва оста­ла слу­жбе­на ли­ца на овом су­сре­ту ра­ди­ли бес­плат­но ка­ко би се са­ку­пи­ло што ви­ше нов­ца за ле­че­ње.

Утак­ми­ци је при­су­ство­ва­ла и На­ста­сја Не­ди­мо­вић са си­ном и кћер­ком а за­хва­ли­ла се сви­ма ко­ји су се оку­пи­ли на ба­зе­ну Сла­на ба­ра.

- Жао ми је што не по­сто­ји ја­ча реч од ре­чи хва­ла ка­ко бих вам из­ра­зи­ла за­хвал­ност за све што сте учи­ни­ли за ме­не. Хва­ла еки­па­ма, су­ди­ја­ма, ор­га­ни­за­то­ри­ма, Ва­тер­по­ло са­ве­зи­ма Ср­би­је и Хр­ват­ске и свим оста­ли­ма што су до­шли да ме по­др­же да ис­тра­јем у сво­јој бор­би - ре­кла је На­ста­сја.
 

Г. Ма­ле­но­вић
 

Thumbnail

Настасја Недимовић са ћерком и председником ВСС Милорадом Кривокапићем  Фото: Р. Хаџић

Ср­би­ја - Хр­ват­ска 10:15 (3:4, 2:4, 1:3, 4:4)
 

НО­ВИ САД: Ба­зен Сла­на ба­ра, гле­да­ла­ца 300, су­ди­је: Киш и Ни­ша­вић (обо­ји­ца Но­ви Сад). Игач ви­ше: Ср­би­ја 8 (3), Хр­ват­ска 4 (1). Пе­тер­ци: Ср­би­ја 3 (3), Хр­ват­ска 1 (1).
 

СР­БИ­ЈА: Јо­ве­тић, Да­мја­но­вић 1, Ав­дић, Швец, Јо­си­по­вић 5, При­ца 1, Глу­шче­вић 2, Ман­дић, Ка­пла­ре­вић, Ву­ко­вић 1, Ми­ла­ди­но­вић, Га­шић, Ми­тић, Илић.
 

ХР­ВАТ­СКА: Шер­ки­нић, Миљ­ко­вић 2, Жу­па­нић, Бо­жан, Лор­дан 2, Ке­лин, Па­вић, Д. Бу­тић 4, Бу­кић, И. Бу­тић 3, Ба­ри­шић, На­ди­ло 1, Рат­ко­вић, Ба­лић 3.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести